Mountainbiken in Le Marche

Mountainbiken in de regio Le Marche leent zich uitstekend voor een geweldige sportieve ervaring. Hier kunt u als fietser uw hart ophalen. Rauwe natuur klaar om ontdekt te worden. Er zijn vele mogelijkheden om u zelf flink op de proef te stellen. Vanaf Villa Frascali rijdt u door het uitgestrekte landschap met zijn mooie heuvels en pittoreske dorpjes met soms klimmetjes van wel 15%. De slingerachtige, ruwe en uitdagende strade Bianche ook wel bekend bij de wielerwedstrijd die hier elk jaar in Italië gehouden wordt, brengt u verder richting de prachtige natuurgebieden. Op de fiets geniet u van de panoramische uitzichten en de prachtige natuur die Le Marche te bieden heeft.

Mountainbike tours

U kunt natuurlijk zelf deze mooie routes ontdekken maar Villa Frascali organiseert ook begeleide tours in kleine groepjes. Onderleiding van Michael ontdekt u in 3 -4 uur de mooiste routes op een niveau die bij u past met tussendoor een stop voor een drankje. Een leuke activiteit tijdens uw vakantie voor het hele gezin! Ervaring is geen vereiste voor deze tours.

 

Mountainbike verhuur

Geen eigen fietsen mee? Geen probleem, wij verhuren zowel normale mountainbikes als elektrische mountainbikes. Ook indien u geen gast bent bij Villa Frascali is het mogelijk om deel te nemen aan een tour of een Mountainbike te huren.

Informatie MTB verhuur & tours

Wilt u meer informatie ontvangen over de mountainbike verhuur, prijzen en tours? 

Laat uw e-mail adres achter en wij sturen u de informatie toe. 

U ontvangt per e-mail de informatie

IMG_3453.jpeg